Heeft een vraag? Bel 0561-612177

Bezorging

Voor het leveren van materialen < € 450,- berekenen wij € 75,- aan transportkosten. Tussen de € 450,- en € 2.500,- zijn de transportkosten € 60,- Vanaf € 2.500,- leveren uw producten gratis. Transportkosten waddeneilanden en zeeland op aanvraag. De levertijd is 2-5 werkdagen of in overleg.

Voordat u een bestelling plaatst dient u zelf een inschatting te maken om te bepalen of een vrachtwagen de losplaats kan bereiken. Indien in de praktijk blijkt dat dit toch niet mogelijk is dan is de beoordeling van de chauffeur leidend en kan op de door hem gekozen losplaats geen aanspraak worden gemaakt.


Als u niet aanwezig kunt zijn tijdens het lossen kunt u de chauffeur het beste door middel van borden wijzen op de gewenste losplaats, echter er kan nooit aanspraak gemaakt worden op de losplaats die de chauffeur uiteindelijk heeft gekozen.

Indien de aflevering uwerzijds wordt geweigerd, vanwege het feit dat de stenenwagen niet dicht genoeg bij de door u gewenste afleverplaats kan komen, dan kan de overeenkomst worden ontbonden en het door u betaalde bedrag worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten (hiervan ontvangt u een specificatie). Let op ! Het betreft hier de transportkosten voor aan- en afvoer en eventueel tijdelijke opslag.