Diensten

Van materiaal tot realisatie

Bestratingscentrum Wolvega is gespecialiseerd in professionele en betaalbare tuininrichting. We hebben een breed assortiment klinkers en tegels voor de bestrating rondom uw huis en in uw tuin. Bij ons vindt u o.a. terrastegels, gebakken klinkers, trommelstenen, strakstenen, betonklinkers, opritstenen, muurelementen en stapelblokken, opsluitbanden, zand en grond. Wij leveren graag het materiaal zodat u uw bestrating zelf kunt leggen. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, staan wij voor u klaar met advies en ondersteuning. Wij kunnen de bestrating, het grondwerk en bijvoorbeeld het aanplanten van bomen ook voor u realiseren, inclusief een ontwerp.

Hovenierswerk

Naast bestrating hebben we onze activiteiten de laatste jaren uitgebreid naar hovenierswerk en tuincomfort, zoals blokhutten, schuttingen, veranda’s, buitenkeukens en tuinmeubilair.

Kom eens langs bij Bestratingscentrum Wolvega. Doe inspiratie op, bespreek uw plannen en stel uw vragen zodat wij u verder kunnen helpen. U vindt ons aan de N351 en op een paar minuutjes rijden vanaf de snelweg A32, zodat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Friesland, Flevoland, Drenthe en de Kop van Overijssel.